2009. október 7., szerda

Csirkemell zöldbabraguval


Ma ismételten úrinő voltam, mert mire hazaértem a lányom az alábbi vacsorával várt. Így az én feladatom csak a fotózás, írás és a vacsora elfogyasztása volt.

Csirkemellet csíkokra vágjuk és az alábbi pácban hagyjuk állni kb. egy órát.
Szójaszósz, fűszerolaj,worchester szósz, bors, só, oregano, majoránna, chili.
Olíva olajon vöröshagymát fonnyasztunk, beledobjuk a csirkemellet a páccal együtt. Addig sütjük, míg a hús kifehéredik. Hozzáadjuk a félbe vágott zöldbabot, csíkokra vágott paprikát. Ha a bab puha, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és 3 gerezd fokhagymát. Rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése