
Úgy gondoltam, ha van paradicsomos gomba saláta, - mármint svéd gomba saláta - akkor ugyanez előadható padlizsánból is.
A padlizsánt meghámoztam - héjasan szoktam felhasználni, de korából adódóan most jobbnak láttam, ha levetkőztetem - és apróra felkockáztam. Kevés olajon megdinszteltem egy felaprított vöröshagymát, majd beledobtam a padlizsánt. Miután egy gomba is kigurult a hűtőből, így megjutalmaztam a padlizsánhoz való ragaszkodását, és azt is beleaprítottam. Sóztam, borsoztam és megszórtam oreganóval. Mikor a padlizsán átsült, beleöntöttem egy kis doboz sűrített paradicsomot, és mivel imádom a csípőset, egy kis csípős kechupot is. Felforraltam, majd meglocsoltam egy kis saját alkotású fűszerolajjal, megszórtam kakukkfűvel. Vacsoraként melegen, egy szelet 7 magos kenyérrel finom volt. Ami még a mai vacsora erényei közé tartozik, az az, hogy negyed óra alatt elkészült.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése