
Hozzávalók: sárgarépa, fehérrépa, karalábé, hagymaszár, lestyán, petrezselyemzöld, fél marék rizs, 1 kanál mustár, 2 kanál tejföl, 2 főtt tojás
A zöldségeket felaprítjuk, kevés olajon megpároljuk. 1 kanálnyi liszttel, kevés őrölt paprikával stauboljuk. Felengedjük, és beledobjuk a hagymaszárat, lestyánt, és a petrezselyem szárát, sót, borsot. - Ha az ízük belefőtt az ételbe, kivesszük a zöldeket. Levesbetétként dobunk bele fél marék rizst. Ha megfőtt a leves belereszeljük a tojást, belekeverjük a mustárt, tejfölt és felforraljuk. Tálaláskor adhatunk hozzá negyedbe vágott tojást, és megszórjuk petrezselyemzölddel.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése