Imádom a ropogós sült krumplit, de ugye nem győzik belénk sulykolni, hogy milyen károsak a forró olajjal átitatott ételek. No, jó pap holtig tanul. Pár hete lestem el az alábbi fortélyt.
A krumpli, fűszeres, ropogós, és nem utolsó sorban a tepsinyi krumpli nem tartalmaz egy kiskanálnyi olajat sem.
A krumplit héjában megfőzzük. A tepsit beborítjuk fóliával, vagy sütőpapírral. Szép vékonyan - vagy ahogy éppen sikerül - rászeleteljük a krumplit. Sózzuk, fűszerezzük - én most bors
keverék , és kömény őrleménnyel - és csurgatunk rá fűszerolajat.
Forró sütőben ízlés szerinti pirosra sütjük.
A krumpli, fűszeres, ropogós, és nem utolsó sorban a tepsinyi krumpli nem tartalmaz egy kiskanálnyi olajat sem.
A krumplit héjában megfőzzük. A tepsit beborítjuk fóliával, vagy sütőpapírral. Szép vékonyan - vagy ahogy éppen sikerül - rászeleteljük a krumplit. Sózzuk, fűszerezzük - én most bors
keverék , és kömény őrleménnyel - és csurgatunk rá fűszerolajat.
Forró sütőben ízlés szerinti pirosra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése