2009. április 12., vasárnap

Tojásos-nokedli fejes salátával



Ha tavasz, akkor tojásos-nokedli fejessalátával. Valahogy ez az étel jelenti az igazi tavasz megjöttét.No, bár ma húsvét vasárnap van, nem tudtunk ellenállni, és vacsorára megalkottuk kedvencünket, amivel egyértelműen tudatosítottuk környezetünkben, hogy visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, amit az is bizonyít, hogy a ma délutáni napozásunk alatt láttunk fecskét és gólyát is, és legalább 6 féle madár énekére szunyókáltunk a napon.


Tojásos-nokedli fejes salátával

Hozzávalók: 35 dkg liszt, 1 tojás,só, 2 dl víz, + 3 tojás,

A hozzávalókat osszekeverjük és lobogó forró vízbe szaggatjuk.Az olajat felhevítjük, beleöntjük az felvert tojásokat lágyra sütjük és beleszedjük a nokedlit. Ha kissé rápírítunk akkor még finomabb.

A salátát megmossuk és cukros, sós eceteslébe fordítjuk.

Ma a kiskutyánk is élvezte a napozást, megmutatom mennyire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése