




Miután a fizikai munka megalapozza az étvágyat, gyorsan kellett ebédet készítenem. Így aztán feldobtam főni pár szem krumplit, besóztam 2 szelet sertéscombot . Ez nagyon szokványos ebédnek indult, ezért aztán megpróbáltam a salátával ütősebbé tenni. Volt egy zacskó salátakeverék a hűtőben - egyet fizet, kettőt kap a Metroból - szeltem hozzá vajretket és az alábbi öntettel locsolgattam. Egy doboz kefir, só, bors, 1 kávéskanál őrölt mustármag, 1 kávéskanál balzsamecet, olíva olaj. Nagyon kellemesen csípős, kissé a wasabi ízére hasonlító öntet lett belőle.
A főtt krumplit meghámoztam, és a sülő hús mellett átpirítottam, elvégre az egészségre is gondolni kell, és így sokkal kevesebb olajat tartalmaz a kész sült krumpli.
a deszert pedig a frissen szedett szőlő volt friss dióval.
A főtt krumplit meghámoztam, és a sülő hús mellett átpirítottam, elvégre az egészségre is gondolni kell, és így sokkal kevesebb olajat tartalmaz a kész sült krumpli.
a deszert pedig a frissen szedett szőlő volt friss dióval.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése