A csirkeszárnyakat előző nap bepácoltam és egy éjszakát a hűtőben hagytam pihenni.
Pác: 1 evőkanál olivaolaj, 1 evőkanál csípős Vénusz étolaj, 1 evőkanál kethup, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma, 1 evőkanál méz, szójaszósz, vörös curry szósz, 1 evőkanál dijoni magvas mustár.
A csirkeszárnyakat kiolajozott tepsibe tettem, lefedtem, és 10 percig sütöttem fólia alatt. Majd a fóliát levéve mellé raktam félig főtt cikkekre vágott újkrumplit, amit meglocsoltam kevés olajjal és sóztam, 18 perc alatt készre , ropogósra sült. A pácot kevés tejszínnel beforraltam mártásnak.
Kovászos uborkával tálaltam.
Pác: 1 evőkanál olivaolaj, 1 evőkanál csípős Vénusz étolaj, 1 evőkanál kethup, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma, 1 evőkanál méz, szójaszósz, vörös curry szósz, 1 evőkanál dijoni magvas mustár.
A csirkeszárnyakat kiolajozott tepsibe tettem, lefedtem, és 10 percig sütöttem fólia alatt. Majd a fóliát levéve mellé raktam félig főtt cikkekre vágott újkrumplit, amit meglocsoltam kevés olajjal és sóztam, 18 perc alatt készre , ropogósra sült. A pácot kevés tejszínnel beforraltam mártásnak.
Kovászos uborkával tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése