2010. augusztus 3., kedd

Sült sajtos virsli

Először ezt a fajta gyors vacsorát virslivel gyártottam, de ma épp a Spárban jártam, és a sajtos-sonkás páros fantázianevű készítmény volt megfelelő áron. Nem bántam meg, hogy kipróbáltam, egész kellemes ízű.
Két pár "kolbászkát" kettévágtam és a vágott felét középen bevágva kevés fűszeres forró olajon megsütöttem a vágott felével lefele. Mikor megpirult, megfordítottam. Mikor a hőtől a vágás kettényílt belefektettem a kemény sajt szeleteket és fedő alatt sütöttem, hogy a sajt kissé megolvadjon. Ha nem fogyóznék, akkor kevés bacont is raktam volna bele, de volt önuralmam.
Kakukkfüves, bazsalikomos paradicsommal és némi barna kenyérrel fogyasztottam.
Az ablakpárkányom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése