2017. július 13., csütörtök

Zöldborsós csirkemell



Nehéz volt kitalálni olyan ételt, ami egészséges, zöldséges és az unokák is szívesen megeszik. Így hát próbálkoztam - és bejött. Volt még a kertben friss zöldnorsó, a frigóban csirkemell, ebből alkottam olyat, ami ízvilágban hasonlít ahhoz amit szeretnek.
Épp a hagymaszedésben segítettek, így kiválasztottunk egy öklömnyi vöröshagymát, egy duci gerezd fokhagymát és felaprítva dinsztelni kezdtem, hozzáadtam a felkockázott csirkemellet, sóztam borsoztam, majd alaposan megszórtam garam massala fűszerkeverékkel. Kicsit átkevertem, hozzáadtam kb. húsz dekányi zöldborsót, kevés vizet és készrefőztem. Rizs volt a köret, sikert aratott a fiúknál.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése