Ma az egész családom kelt tésztát készített, hát gondoltam : nem lógok ki a sorból. Nem igazán kívántam a nehéz, paradicsomos alapot, így inkább gyerekkorom "langallo"-jára hajadzó változatát adtam elő. Tésztaalap: 3 kanál teljes kiőrlésü rozsliszt, 1 kanál grahamliszt, 3 kanál sima liszt, só, oregano, 1 dl víz, fél zacskó szárított élesztő. Rugalmas tésztát gyúrtam, majd duplájára kelesztettem. Tejföllel megkentem, majd ollóval bacont szeleteltem rá és füstölt sajttal borítottam. Forró sütőben 12 perc alatt elkészült.2011. február 13., vasárnap
Tejfölös baconos pizza
Ma az egész családom kelt tésztát készített, hát gondoltam : nem lógok ki a sorból. Nem igazán kívántam a nehéz, paradicsomos alapot, így inkább gyerekkorom "langallo"-jára hajadzó változatát adtam elő. Tésztaalap: 3 kanál teljes kiőrlésü rozsliszt, 1 kanál grahamliszt, 3 kanál sima liszt, só, oregano, 1 dl víz, fél zacskó szárított élesztő. Rugalmas tésztát gyúrtam, majd duplájára kelesztettem. Tejföllel megkentem, majd ollóval bacont szeleteltem rá és füstölt sajttal borítottam. Forró sütőben 12 perc alatt elkészült.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése